•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jaws 2 (1978)

U gradiću Amityju nestaju ljudi i događaju se neobične nesreće. Šef policije Martin Brody (Roy Scheider) boji se da se opet pojavio morski pas, ali niko se u gradu ne osvrće na njegova upozorenja. Ali, koliko god Brody bio paranoidan u svojim tvrdnjama i strahovima jeziva istina o pojavi novoga krvoločnog morskog psa je stvarna. Kada grupica tinejdžera, u kojoj su i oba Brodyjeva sina, odu na jedrenje, vrlo brzo budu napadnuti od morskog grabljivca. Na pučini daleko od obale suočeni su sa neprestanim napadima ogromne bele ajkule, a jedina pomoć koja im stiže ususret je Martin Brody. Ali, hoće li Šef policije uspeti da stigne na vreme da ih sve spasi?

Jaws 2 je odličan nastavak, ajkula je sada još strašnija i nadamo se da će te jednako uživati u filmu kao što smo mi dok smo ga gledali.

Žanr:triler
Godina:1978
Reziser:Jeannot Szwarc
Scenario: Peter Benchley
Uloge:Roy Scheider, Lorraine Gary, Murray Hamilton
Studio: Universal Pictures
Zemlja:United States
Website:www.universalpictures.com
Jezik:Engleski
Trajanje:116 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu