•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Chavez nazvao Seana Penna dobrim prijateljem

Holivudski glumac Sean Penn, poznat po političkom i socijalnom aktivizmu, se pridružio predsedniku Venecuele Hugu Chavezu na političkom skupu u Valenciji.

"Hvala ti puno što si nas ponovo posetio dragi prijatelju. Svi smo mi Amerikanci, od severa, preko centra pa sve do juga. Neka dugo živi američki kontinent", rekao je Chavez Pennu pred mnogobrojnom publikom.

Penn je prošle godine otputovao u Venecuelu kako bi zamolio Chaveza da interveniše u ime američkih planinara uhapšenih u Iranu. Glumac je uključen i u mnoge humanitarne projekte, uključujući i obnovu domova srušenih nakon uragana Katrina i zemljotresa na Haitiju. Penn je bio i veliki kritičar politike bivšeg američkog predsednika Georga W. Busha.

Pedesetosmogodišnji Chavez, koji je prošao kroz tri operacije protiv raka prošle godine, se nada da će dobiti još jedan šestogodišnji mandat na izborima u oktobru.

klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu