•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jeremy Renner-ru dosadilo snimanje filmova, napravio pauzu

Glumac Jeremy Renner je naredio svom agentu da otkaže sve projekte nakon što mu je dosadilo konstantno snimanje filmova.

Renner je radio sve vreme otkako je postao poznat glumeći u drami "The Hurt Locker". Od 2008. godine, Renner je glumio u osam filmova. Neke filmove je snimao i istovremeno.

Glumac sada želi da se odmori od posla kako bi mogao normalno živeti svoj život i odvojiti više vremena za porodicu i prijatelje.

"Namerno sam odustao od svega i rekao svom agentu da mi treba odmor. Pogledaću neke filmove, malo ću čitati, popraviti neka prijateljstva, videti članove porodice koje nisam dugo posetio i polako ću se vratiti u stvarni život. Imao sam sreće u životu. Posetio sam delove planete o kojima ranije nikada nisam ni čuo. Imao sam osećaj da mi je neko skinuo poveze sa očiju. Ipak, osećam se usamljeno. Radim nevjerovatnu stvar i ne mogu biti srećniji zbog toga, ali nemam nikoga s kim to mogu podeliti, osim sa režiserom ili nekim koga sam upravo sreo. Zbog toga se nakon dve godine vraćam u Los Angeles. Upravo sam se našao sa svojim bratom. Mislim, odakle da počnem?"

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu