•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi trejler za film 'Skyfall'

Izašao je još jedan, novi, trejler za najnoviji film o Jamesu Bondu, dvadeset i treči po redu, 'Skyfall'. Za razliku od prethodnih najava, trejlera i svega ostalog šta je izlazilo za ovaj film a pri čemu maltene ništa konkretno nismo imali prilike da vidimo, ovaj trejler je potpuno drugačiji i možemo reći da se sada već prilično radujemo filmu koji će premijeru imati u Velikoj Britaniji 26. oktobra a u SAD-u 9. novembra. Premijeru možemo u tom periodu očekivati i u našim bioskopima.

Jamesa Bonda će igrati, kao i u prethodnih par filmova, Daniel Craig a glavnog njegovog neprijatelja će ovaj put igrati glumac sa reputacijom najboljeg holivudskog negativaca Javier Bardem.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...