•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Words (2012) - uskoro

Kuper i Ajrons glume zajedno u novom filmu 'The Words', u kome se prepliće nekoliko priča i na prvi pogled tema deluje komplikovano - ali, bez brige, priča je prilično dobra.

Film prati neuspešnog pisca (Bredlija Kupera) koji od Ajronsa krade privatnu, davno izgubljenu priču, objavljuje je kao svoju i zahvaljujući tome postaje slavan. Međutim, ta tema je samo deo druge priče i film ima nekoliko slojeva, nalik na one u 'Početku' (Inception). To je veoma interesantna drama s odličnom glumom, koju su režirali početnici Brajan Klagman i Li Sterntal.

Film ima te fino uklopljene dodatne ali povezane teme, dok Kuper i Ajrons igraju likove koji su poput odraza u ogledalu, i predstavljaju stapanje realnosti i mašte.

Osim Kupera i Ajronsa, i filmu glume još i Olivija Vajld, Zoi Saldana i Denis Kvejd. Film 'The Words' će se naći u bioskopima od 7. septembra.

www.hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila