•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Branded (2012) - uskoro

Koliko ste puta podlegli uticaju neke reklame i kupili proizvod koji vam ne treba i koji se ispostavio da nije ni približno dobar kako ga reklama opisuje? Novi film reditelja Jamiea Bradshawa i Aleksandra Dulerayna se upravo tom temom bavi u najnovijem filmu 'Branded', uticajem reklama na ljude i na kupovinu proizvoda iz tih reklama.
Najava filma je specifična i veoma zanimljiva i kaže da da možda u ljudskom mozgu postoji kod koji kontroliše želje i šta ako bi taj kod bio dirigovan preko reklama? Možemo samo da zamislimo...

Ed Stoppard je Misha Galkin, uspešan biznismen na vrhu markentiške letvice i nakon jedne katastrofalne prezentacije on se povlači iz tog sveta. Nakon deset godina on se vraća, ali svet je potpuno sada drugačiji, zastrašujuće kreature diktiraju ljudska mišljenja i odluke. Naravno, možete pretpostaviti, Misha je jedini koji će probati da tu mračnu budućnost ispravi i vrati ljudski rod na pravi put.

Režiju i scenario potpisuju Jamie Bradshaw i Aleksandr Dulerayn, glavne uloge igraju Anna Abonisimova, Ingeborga Dapkunaite i Mariya Ignatova. Film dolazi u bioskope početkom septembra.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...