•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Crackerjack (2002)

Simpatični Jack Simpson (M. Molloy) lenj je i neodgovoran, a svakodnevni život svodi mu se na dosadan kancelarijski posao, obilaženje mesnih pubova, izležavanje pred televizorom i ispijanje piva. Jack je dobričina i jednu od sitnih životnih radosti predstavlja članstvo u bočarskom klubu "Countryside", čiji jeftini parking, smešten nedaleko od firme u kojoj radi, stalno koristi. Svakog dana susreće članove kluba, većinom stare i bolešljive ljude predvođene energičnim Stanom Coombsom (B. Hunter), kojima ponekad dobaci neku duhovitu ili ciničnu primedbu.

Jack ne zna da se klub već neko vreme nalazi u praktički nerešivim novčanim problemima, i da bi ga zbog velikih dugova uskoro mogao preuzeti uticajni Bernie Fowler (J. Clarke). Znajući da Bernie u slučaju preuzimanja klub namerava uništiti uvođenjem poker automata i prenamenom sadržaja, Stan svoje saradnike, zaboravnog Lena Johnsona (F. Wilson) i zbunjenu staru gospođicu Eileen (M. Maughan), uspe nagovoriti da uoči važnog takmičenja potraže pomoć.

A najlogičniji izbor upravo im je Jack, čovek koji se, smatra Stan, uprkos svim njegovim manama zna snaći u životu. Dok se zbližava sa Stanom, nekadasnjim mornaričkim oficirom opsednutim velikim čovekom i kuglašem sir Francisom Drakeom, Jack počne menjati svoje životne navike, a za oko mu ubrzo zapne sposobna novinarka Nancy Brown (J.Lucy)...

Simpatična komedija koju vredi pogledati.

Žanr:komedija
Godina:2002
Reziser:Paul Moloney
Scenario: Mick Molloy, Richard Molloy
Uloge:Mick Molloy, Bill Hunter, Frank Wilson
Award:4 osvojene
Studio: A Million Monkeys
Zemlja:Australija
Jezik:Engleski
Trajanje:92 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...