•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gandolfini se pridružio kolegama iz Sopranosa u dečjem filmu 'Nicky Deuce'

Sopranosi su ponovno zajedno! Emijem nagrađeni Džejmes Gandolfini glumiće u TV filmu "Nicky Deuce", zasnovanom na dečjoj knjizi koju je zajedno sa Čarslom Flemingom napisao Stiv Širipa.

Širipa, koji je javnosti najpoznatiji po ulozi Bobija Baalijerija (''Porodica Soprano'') u projektu će učestvovati kao producent i jedan od glavnih glumaca.

Uz Gandolfinija i Širipu, u filmu "Nicky Deuce" kompanije "Nickelodeon" čije snimanje trenutno traje u Montrealu, glume i Majkl Imperioli, Toni Siriko i Vinsent Kuratola - što znači da se na okupu ponovno našla većina glumačke ekipe iz slavne serije "Porodica Soprano".

U filmu "Nicky Deuce" pratimo Nikolasa Borelija II (Noa Mank), prezaštićenog tinejdžera, koji doživljava pustolovinu svog života, nakon što ga roditelji pošalju da leto provede sa svojim ujakom (Širipa) u Bruklinu. Gandolfini, koji je svoju ulogu snimio prošlog vikenda, glumi Bobija Egsa, lika iz komšiluka koga mladi Niki slučajno zezne.

hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila