•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Filmovi iz 2012 koji imaju najviše grešaka

Verovali ili ne, ali prva tri mesta na ovoj listi zauzimaju tri najveća blockbustera o super herojima.

Na prvom mestu se nalazi The Amazing Spider-Man u kome je pronađeno čak 27 grešaka uglavnom tehničke prirode. Kao što ste možda i primetili u filmu, ekipa koja je radila nije bas mnogo vodila računa o detaljima kao što su prvenstveno rane na Piter Parkeru. U par kadrova se moglo videti da Piter Parker ima rane na određenom mestu, a već u sledećem kadru one mistično nestaju a na njihovom se mestu pojavljuju nove.

Na drugom mestu liste našao se film The Dark Knights Rises sa 20 grešaka, dok je treću poziciju zauzeo film The Avangers. Kompletan spisak filmova možete pogledati ispod teksta a broj u zagradi predstavlja koliko je grešaka pronađeno u filmu.

1. 'The Amazing Spider-Man' (27)
2. 'The Dark Knight Rises' (20)
3. 'The Avengers' (16)
4. 'The Hunger Games' (12)
5. 'Men in Black 3' (12)
6. 'Prometheus' (12)
7. 'The Three Stooges' (11)
8. 'Underworld: Awakening' (10)
9. 'Snow White and the Huntsman' (10)
10. 'Battleship' (9)

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu