•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Resident Evil: Retribution (2012)

"Umbrella Korporacija" je organizacija koja je proizvela smrtonosni T virus. Međutim, situacija je izmakla kontroli, te je virus ljudsko stanovništvo počeo da pretvara u niz krvoločnih zombija.

Ona je ta sa misterioznom pošlosti čiju pravu istinu želi da sazna. U stvarnosti ona je majka preslatke devojčice za koju postaje emotivno vezana i za čiji se život kasnije bori.

Njena nekadašnja najbolja prijateljica je sada njen neprijatelj. Zaražena T virusom i ona je sada jedna od glavnih komandanata "Umbrella Korporacije".

Alis će sa bliskim prijateljima i saveznicima, pokusati da se izbori. Zanimljiva avantura vodiće ovu družinu kroz niz realnih i imaginarnih gradova od Tokija do Njujorka, Vašingtona i Moskve. Njihov glavni cilj je borba za život i begstvo od neprijatelja. Nažalost, na tom putu neki od njih neće preživeti. Na kraju uspevaju da se oslobode i pobegnu iz strašnog sveta, ali tu nije kraj. Alis je ta u čije telo biva ubrizgan T virus, ona je izabrana da spasi ljudsku vrstu od propasti i totalnog izumiranja.

Zanimljiva akciona fantastika, sa nizom čudovista i napretom radnjom koja će vas uzbuditi. Borba za slobodu čovecanstva.

Da li će Alis u tome uspeti? Ostaje samo da se prepustite odbrojavanju.

P.S. Budite oprezni, pažljivo gledajte, mozda se i vama dogodi preobražaj.

Autor: Marija Petrović

Žanr:akcija, horor, naučna fantastika
Godina:2012
Reziser: Paul W.S. Anderson
Scenario: Paul W.S. Anderson
Uloge: Milla Jovović, Sienna Guillory, Michelle Rodriguez
Uzrast:R
Studio: Davis Films/Impact Pictures
Zemlja:Nemačka
Jezik:Engleski
Trajanje:95 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...