•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pamela Anderson obećala bivšem mužu da će se opet udati za njega

Tokom jednog ludog izlaska Pamela je obećala Tommy Leeju da će se udati za njega ako oboje budu slobodni kad navrše 50 godina.

Pamela Anderson i Tommy Lee nakon razvoda su ostali dobri prijatelji i jednom prilikom obećali su jedno drugome da će se opet venčati ako oboje budu slobodni nakon 50. godine. Kako će Lee sledeće nedelje napuniti 50. a i dalje je slobodan, Ellen DeGeneres u svom TV showu pitala je Pamelu važi li još uvek njihov dogovor o venčanju.

“Gotovo se i ne sećam tog dogovora, bila je to jedna luda noć kada sam obećala da ću se opet udati za Tommyja. Mislim da nema ništa od tog dogovora” – sa smeškom je odgovorila 45-godišnja Anderson.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...