•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zac Efron se uplašio seksualnih scena sa Nicole Kidman

Zac Efron i Nicole Kidman su zvezde filma "The Paperboy" režisera Leeja Danielsa. Kako je navedeni glumac izjavio, bilo mu je užasno snimati seksualne scene sa Nicole.
Efron je također kazao kako je uživao u saradnji sa starijom kolegicom od koje je mnogo naučio, ali ne i u scenama u kojima se prikazuje seks između njih dvoje. U jednoj takvoj sceni, glumac John Cusack je sa strane gledao dok su Kidman i Efron vodili ljubav.

"Nikada nisam bio toliko uplašen, ali ta scena je bila samo nagoveštaj onog što me očekivalo tokom filma", izjavio je Efron i dodao kako ga je snimanje u gaćicama dovelo u neugodnu situaciju.

"Ali, vredelo je. Scene u kojima vodim ljubav sa Nicole Kidman su vrhunac moje dosadašnje karijere. U svakoj sceni sam se osećao kao u Moulin Rougeu.”

Film "The Paperboy", za koji još uvek nije objavljen datum premijere, je adaptacija istoimene knjige Petea Dextera. Osim navedenih glumaca, u filmu se pojavljuje i Matthew McConaughey i pevačica Macy Gray.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...