•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pitch Perfect (2012) - uskoro

Novi film u kategoriji tinejdžerskih muzičkih komedija je "Savršeni ton" (Pitch Perfect). Film prikazuje Beku, devojku koja radije sluša ono što joj dolazi iz slušalica plejera nego od živih ljudi. Beka stiže na novi koledž i u moru ženskih udruženja bira da se priključi grupi devojaka koje pevaju bez muzičke pratnje. Beka postaje novi član ovog "A kapela" ženskog benda kojem daje dodatnu energiju te bend nastavlja sa radom krčeći svoj put ka popularnosti u koledžu a i šire.

Film će svoju premijeru u Americi imati 5. oktobra 2012. godine, a režirao ga je Džejson Mur. Glavne uloge tumače Ana Kendrik, Skajlar Astin, Ben Plat, Britni Snou i drugi.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...