•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Kupina & Prolog.rs

Looper (Ubica iz budućnosti) je napeti akcioni SF film s jednim od najvećih akcionih junaka, Brusom Vilisom. To je priča o ubici (Joseph Gordon-Levitt) koji radi za mafiju budućnosti i prepoznaje jednu od svojih meta, kao sebe iz nekog drugog vremena. Nemilosrdni zadatak i akcijom nabijeni rasplet.
Ne propustite!

Tri puta Oscarom nagrađeni redatelj Oliver Stone vraća se na velika platna s trilerom koji se temelji na hit kriminalističkom romanu autora Dona Winslowa.
Ben (Džonson) je budista, a Čon (Kitč) bivša "mornarička foka" i plaćenik. Njihova marihuana je među najboljim na tržištu. Imaju prekrasnu devojku Ofeliju (Lavli). Za njih, život je idiličan u njihovom južnokalifornijskom gradiću. Ali, Meksikanci dolaze i zahtevaju da se uduže u poslu. Ne propustite film Savages (Divljaci) jer je ovo jedna od najboljih akcija ove godine.

U saradnji sa Kupina bioskopom obezbedili smo Vam po dva puta po jednu kartu za bioskopske projekcije za ove filmove za nedelju (21.10.2012. - naknadno ćemo obavestiti dobitnike o tačnim terminima bioskopskih projekcija).

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da napiste najmanje tri filma koja je režirao Oliver Stone i da pošaljete Vaše podatke na email adresu info@prolog.rs.

Imena dobitnika ćemo objaviti na našoj FaceBook stranici. Dobitnici će biti obavešteni i putem emaila.
Diskutujte sa nama na forumu o filmovima a i o svim ostalim stvarima.


info@prolog.rs

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...