•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snima se film u kome se tvrdi da Bela kuća stoji iza 11. septembra?

Glumci Martin Sheen, Woody Harrelson i Ed Asner glumiće u novom filmu koji govori o terorističkom napadu na tornjeve Svetskog trgovačkog centra u New Yorku 11. septembra 2001. godine.

Film pod nazivom "September Morn" baviće se malo drugačijom pričom o tom događaju, drugim rečima, fokus priče je na grupi ljudi koji preispituju da li je i u kojoj meri tačna službena verzija priče o tom događaju, koju zastupa Bela kuća, od koje se traži da Vlada SAD-a ponovo započne temeljnu i nezavisnu istragu o tragičnom događaju.

Sve do sada Hollywood je ostao izvan špekulacija i tvrdnji da je Bushova administracija ili bilo koji drugi element u vladi stajao iza napada 11. septembra kada su oteti putnički avioni udarili u WTC i zgradu Pentagona u Washingtonu.

Američki mediji napominju da je i sam Martin Sheen izražavao sumnje u službenu priču o 11. septembru. Mnogi su snimanje filma pozdravili i u kometarima na društvenoj mreži Twitter, komentarišući kako događaj nikada nije do kraja i uverljivo objašnjen.

Međutim, bilo je i drugačijih komentara, poput ovog: "Sama ideja da Vlada SAD-a ili bilo koja vlada, može orkestrirati takvu zaveru i uraditi to tako javno i besprekorno, apsolutno je smešna".

Više detalja o samom filmu biće poznato naredne nedelje kada će biti održana konferencija za medije u Los Angelesu.

klix
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...