•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Iron Man 3 (2013) - uskoro

Kada Stark svedoči uništenju svog sveta od ruke neprijatelja, on započinje dugo putovanje kako bi pronašao odgovorne. Ovo putovanje će na svakom koraku da testira njegove granice. Kada bude sateran leđima uz zid, Stark će morati da nađe način kako da preživi uz pomoć svojih uređaja, oslanjajući se na svoju snalažljivost, inteligenciju i instinkt kako bi zaštitio one koji su mu najbliži. Dok uzvraća udarac, Stark otkriva odgovor na pitanje koje ga je toliko dugo mučilo – da li čovek čini odelo ili odelo čini čoveka?

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu