•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hju Grant u novoj romantičnoj komediji Marka Lorensa

Hju Grant će se naći u novoj komediji režisera i scenariste Marka Lorensa, koja sa snimanjem počinje u aprilu sledeće godine.

Ovo neće biti prvi put da Hju i Mark sarađuju. Do sada su zajedno snimili tri filma: ''Dve nedelje za zaljubljivanje'', ''Music And Lyrics'' i ''Da li ste čuli za Morganove''. I produkcijska kuća je poznata i radi se o ''Castle Rock Entertainment'' s kojom je Lorens snimio i prvi i drugi deo filma ''Mis tajni agent''.

Grant će glumiti Engleza pod imenom Rej Majkls, koji živi u Holivudu. On je 1998. bio na vrhunca života, osvojivši Oskara za najbolji scenario. Petnaest godina kasnije Rej je bez inspiracije, razveden i bez para. Bez drugih mogućnosti, prihvata posao profesora dramaturgije na malom koledžu na istočnoj obali SAD. Iako ga pomisao na podučavanje ne usrećuje, nada se da će zaraditi nešto novca i da će uživati uz mlade asistente. Ono što nije očekivao je da će se zaljubiti u samohranu majku koja je odlučila da ipak završi školovanje.

Hjua Granta ćemo uskoro moći gledati u naučno-fantastičnom fimu ''Cloud Atlas'', koji će se u bioskopima naći od ovog vikenda.

Website:hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu