•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tur & retur (2003)

Da li postoje kosmički blizanci:jedanaestogodišnjaci Julia I Martin su izgleda baš to! Martin je mladi stidljivi pijanista, potpuno zatvoren u sebe od kako su mu se roditelji razveli.Julia je robusna otresita devojčica koja odbija da nosi haljine I često misle da je dečak.Kada se oboje nadju na areodromu, šokirani su medjusobnom sličnošću. Martin je krenuo na sever u posetu ocu I njegovoj mišićavoj novoj porodici koja živi na farmi. Julia ide na jug na majčino venčanje sa TV gladijatorom Poluksom, I očajna je zbog toga. Ubrzo odlučuju da se zamene…Martinova porodica je šokirana njegovom snagom I brzinom, a Julijina njenom uživanju u noženju haljinica. Naravno,njihova tajna neće dugo biti skrivena pa se ubrzo ponovo zamenjujuju!

Žanr:porodični
Godina:2003
Reziser:Ella Lemhagen
Scenario:Ella Lemhagen
Uloge:Amanda Davin, Jørgen Langhelle, Helena af Sandeberg
Studio: Eurimages Council of Europe
Zemlja:Sweden
Jezik:Švedski
Trajanje:89 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...