•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

World War Z (2013) - uskoro

World War Z je predstojeći post-apokaliptični horor film koji je režirao Marc Forster a koji je zasnovan na istoimenom romanu Maxa Brooksa. Glavnu ulogu igra Brad Pitt, koji je u filmu zaposlen u Ujedinjenim nacijama i pretražuje svet, intervijuisajući preživele u zombi apokalipsi.

Plan B Entertainment je obezbedio filmska prava još 2007. godine, ali snimanje je počelo tek na leto 2011. godine na Malti. Planirani budžet filma je bio 125 miliona dolara a snimanje filma je većinom bilo u Glazgovu i Budimpešti.

Premijera je prvobitno bila planirama za decembar 2012. godine, ali iz tehničkih razloga i dodatnog snimanja pojedinih scena pomerena je za jun 2013. godine. Ako se pokaže kao uspešan film, World War Z će možda postati i filmska trilogija, a sem Brad Pitt-a u filmu igraju i Eric West, Matthew Fox, David Morse i mnogi drugi.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila