•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Izabran scenarista novog nastavka 'Ratova zvezda'

Dok obožavaoci širom sveta debatuju o tome ko bi najbolje odradio ulogu scenariste, 'Lucasfilm' je doneo odluku i potpisao ugovor sa scenaristom Majklom Arndtom, koji će preuzeti Epizodu VII.

StarWars.com je potvrdio da će scenario za ''Star Wars: Episode VII'' napisati Majkl Arndt. Reč je o uspešnom scenaristi koji je tokom sedam godina prošao veliki put - od ličnog asistenta Metjua Broderika napredovao je do uspešnog scenariste koji je 2007., za humorističnu dramu ''Little Miss Sunshine'' osvojio Osara.

Producenti Ketlin Kenedi i Džordž Lukas hteli su da se uvere da je Arndt čovek kome mogu poveriti pisanje nastavka "Ratova zvezda" pa su s njim proveli sate, razgovarajući o megapopularnoj franšizi.

Majkl Arndt se čini kao solidan izbor jer je veliki poznavalac "Ratova zvezda" , a s filmom 'Little Miss Sunshine' dokazao je da je kvalitetan scenarista koji zna osmisliti ekscentrične i očaravajuće likove. Arndt ima i ponešto iskustva sa naučno-fantastičnim žanrom - radio je na scenariju SF avantura ''Oblivion'' i ''The Hunger Games: Catching Fire''.

Za sada se Arndt čini dovoljno sposobnim da odradi posao koji mu je poveren, ali pravo pitanje je veruje li da je Han Solo pucao prvi?

Website:hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...