•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Neće se snimati film 'Prijatelji'

Mada se već godinama šuška kako bi se trebao snimati film prema seriji "Prijatelji", tvorci tog superpopularnog serijala demantovali su te glasine jednom i zauvek, prenosi Index.

Kako izveštava Perez Hilton, "Prijatelji" se neće ponovno okupiti ni za potrebe snimanja istoimenog filma, ali ni nastavka serijala pa fanovi mogu prestati slati svoje molbe studiju NBC.

Kevin S. Bright, jedan od producenata izjavio je: "Ponovno okupljanje ne dolazi u obzir...'Prijatelji' neće snimiti film! Serija je osmišljena kao intimni show koji se gleda u dnevnoj sobi. Bila je savršena upravo kao takva i za filmom nema potrebe."

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...