•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Vilin grad & Prolog.rs

Naučnofantastična drama u kojoj glavne uloge tumače Tom Henks, Hali Beri, Džim Stardžis, Hju Grant, Suzan Sarandon, Hugo Viving, Džim Broadbent i drugi, snimljena je prema istoimenom bestseleru Dejvida Mičela. Nemačko-engleska produkcija, ATLAS OBLAKA, je najskuplji nezavisni film svih vremena, snimljen sa budžetom od 102 miliona dolara. Sa izuzetnim glumačkim ansamblom, u kome svako igra po nekoliko uloga, produkcija je počela rad u septembru 2011. godine u studiju Bebelsberg u Nemačkoj. Nemački mediji su opisali ATLAS OBLAKA kao “prvi pokušaj da se napravi nemački blokbaster”. Film se sastoji od šest ispreplitanih priča i istražuje kako postupci i posledice individualnih života utiču jedni na druge kroz prošlost, sadašnjost i budućnost. Akcija, misterija i romansa, dramatično se prepliću kroz priču kada se jedna duša preobražava od ubice u heroja i jedan akt dobrote se širi kroz stoleća kako bi inspirisao revoluciju u dalekoj budućnosti. Sve je povezano... Zanimljivo je to da je film sniman paralelno sa dve različite filmske ekipe, jedan tim je predvodio Tom Tikver, a drugi Lana i Endi Vačauski. ATLAS OBLAKA je premijerno prikazan 9. septembra 2012. na međunarodnom filmskom festivalu u Torontu gde je doživeo desetominutne ovacije.

Usamljeni kompozitor izvršava samoubistvo pred web kamerom svog računara. Privučeni zvukom pucnja u stan dolaze njegove komšije, koje provode vreme u stanu, čekujući da stignu hitna pomoć i policija. Sve vreme ih snima web kamera, a da oni toga nisu ni svesni.
Dok čekaju prekraćuju vreme tako što piju, jedu i igraju šah. Evociraju uspomene na pokojnika, sažaljevaju ga, dižu u nebesa njegovu muziku iako sve vreme ne mogu da se sete njegovog imena... Događaji poprimaju drugi tok nakon što shvate da je kamera na računaru uključena i da ih sve vreme snima... Polako otkrivamo ličnost pokojnika, kao i jednu širu, satiričnu sliku našeg društva...

U saradnji sa bioskopom "Vilin grad" obezbedili smo Vam po 2x2 karata za bioskopske projekciju u sredu u 22:00h za Atlas Oblaka, i u 18:00h za film Smrt čoveka na Balkanu.

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da pošaljete Vaše podatke na email adresu info@prolog.rs i da odgovorite na nagradno pitanje koje je ovog puta: navedite najmanje dva glumca koja glume u filmu 'Smrt čoveka na Balkanu'?

Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici (https://www.facebook.com/prolog.rs) u utorak u večernjim časovima.

info@prolog.rs


Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...