•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zvezda Igre prestola u filmu o uništenju Pompeja

Kit Harington će tumačiti glavnu ulogu u filmu katastrofe, režisera Pola V.S. Andersona, o razornoj erupciji Vezuva koja se dogodila 79. godine nove ere.

Kit Harington, jedan od zvezda HBO-ove Igre prestola, trenutno je u pregovorima za ulogu u filmu "Pompeii" čija je tema strašna vulkanska erupcija koja je 79. godine uništila rimski grad Pompeji. Za kormilom ovog projekta trebao bi se naći režiser "Resident Evil" (Pritajeno zlo) Pol V.S. Anderson.

Katastrofalna erupcija vulkana Vezuv koji je Pompeje zatrpao ispod sloja lave i pepela, već je bila je tema nekoliko filmskih ekranizacija.

Anderson radi istorijsku avanturu na tragu Titanika koja će u centar radnje staviti ljubavnu priču. Harington će glumiti roba koji je zaglavio na brodu i vodi trku s vremenom kako bi spasio ljubav svog života.

Anderson je nedavno režirao nastavak vrlo uspešne franšize "Resident Evil: Retribution" koji je širom sveta zaradio preko 221 miliona dolara.

Kit Harington koji je publici najpoznatiji po ulozi Džona Snežnog u HBO-ovom hvaljenom spektaklu "Igra prestola" u planu ima i druge velike projekte. Sledeće godine ćemo ga gledati u avanturi "The Seventh Son", a trenutno sarađuje sa studiom "DreamWorks Animation" na nastavku animiranog filma "Kako da dresirate svog zmaja".

Website:hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...