•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Happy-Go-Lucky (2008)

„Happy-Go-Lucky“ je britanski igrani film koji je režirao Majk Li, a glavne uloge tumače Sali Hokins i Edi Marsan. Film je snimljen 2007, a premijerno je prikazan u Londonu, 18. aprila 2008.

Za naziv filma upotrebljen je idiom koji se u engleskom jeziku koristi kao pridev u značenju „bezbrižan“, „onaj koji nije uznemiren“.

Smeštena u savremeni London, radnja filma se fokusira na lik Polin Kros, koju prijatelji zovu „Popi“. Popi je vesela tridesetogodišnja učiteljica koja radi u osnovnoj školi. Iako bez partnera, nepopravljivi je optimista i vrlo prijatna osoba. Zajedno sa svojom najboljom prijateljicom Zoi deli stan u londonskom Finsberi parku. U filmu su prikazane različite situacije koje dovode u iskušenje optimizam svojstven glavnoj junakinji.

Film počinje Popinom vožnjom biciklom kroz London do knjižare u kojoj neuspešno pokušava da povede dijalog sa prodavcem. Kada se vrati do mesta na kome je ostavila bicikl, otkriva da ga je neko ukrao. Umesto da kupi novi, Popi odlučuje da nauči da vozi auto.

Žanr:komedija, drama
Godina:2008
Reziser:Mike Leigh
Scenario:Mike Leigh
Uloge:Sally Hawkins, Alexis Zegerman, Samuel Roukin
Uzrast:R
Award:33 osvojenih
Studio: Film4
Zemlja:UK
Jezik:Engleski
Trajanje:118 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...