•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Billy Zane ima devojku sličnu Jasmini Hdaghi

Nakon raskida sa Jasminom Hdaghom (28), Billy Zane (46) ima devojku koja neverovatno liči na nju. Čak strani mediji i dalje pišu da su hollywoodski glumac i manekenka i dalje u vezi. Štaviše, njih dvoje, prema tvrdnjama medija, imaju i ćerku Evu Ekaterinu.

“Naravno da to na fotografijama nije Jasmina. Ona i Billy odavno su raskinuli” – kaže bivša manekenka Morana Paj, Jasminina sestrična. Isto kaže i Tihana Harapin Zalepugin, Jasminin agent iz Zagreba.

“Sa Jasminom se čujem preko Facebooka. U L.A.-u je, bavi se jogom, a pokušava da se probije u filmskom svetu” – kaže Tihana.

Devojka koja je u vezi sa Zaneom je američka manekenka Candice Neill. Par je u martu 2011. dobio ćerku. Baš kad je Candice zatrudnela, Jasmina je izjavila da više nije sa Zaneom. Izgleda da se glumac sa Candice spetljao odmah nakon raskida sa Jasminom.

“Jasmina i Billy raskinuli su jer je on hteo brak, a ona karijeru. Nova devojka nema veze sa njima, ali istina je da su slične” – rekla nam je Jasminina sestra Megi.

Manekenka je sa glumcem bila u vezi godinu dana. Upoznali su se na zabavi P. Diddyja, gde je radila kao hostesa, a Billy nije odustao dok mu nije dala broj mobilnog. Jasmina isprva nije znala da je u vezi sa slavnim hollywoodskim glumcem, sve dok ih nisu počeli progoniti paparazzi.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila