•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ko su najisplativije hollywoodske zvezde?

Natalie Portman i Kristen Stewart su najisplativije hollywoodske zvezde po zaradi koju donose svojim filmskim studijima, objavio je časopis Forbes.

Naime, Natalie Portman prva je na listi glumaca koji najviše zarade u odnosu na to koliko je u njih uloženo: za svaki dolar koji joj plati, studio dobije 42,7 dolara. Oscara za najbolju žensku ulogu Portman je dobila u filmu "Black Swan" čiji je budžet snimanja iznosio oko 13 miliona dolara, a koji je ukupno širom sveta zaradio odličnih 329 miliona.

- Procenjujemo da za svaki dolar koji se isplati Natalie Portman, ona vraća 42,7 dolara. Uporedite to s Eddiejem Murphyjem, američkom najpreplaćenijom zvezdom: on na svaki dolar vraća svega 2,3.

Inače, zvezda vampirske franšize "Twilight", Kristen Stewart, sledi ju u stopu na listi najisplativijih glumaca. Ona zarađuje 40,6 dolara po isplaćenom dolaru. Na popisu su se redom našli još Shia LaBeouf, Robert Pattinson, Daniel Radcliffe, Taylor Lautner, Bradley Cooper...

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila