•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Matt Damon još uvek ljut što je odbio ulogu u "Avataru"

Američki glumac Matt Damon još uvek proklinje lošu sreću i činjenicu da je morao odbiti ulogu u najuspešnijem filmu svih vremena - "Avataru".

Damon je bio prvi izbor režisera Jamesa Camerona za ulogu Jakea Sullyja u ovom blockbusteru iz 2009. godine, ali je morao odbiti tu ulogu zbog drugih obaveza.

"Posebno sam želeo da radim sa Jamesom Cameronom, i još uvek želim. On je znao da je on glavna zvezda tog filma i da će ga na kraju svi pogledati. Kada mi je rekao, 'Gledaj, tebi nudim ovu ulogu, ali ako kažeš ne, nisi ni potreban tom filmu', sećam se da sam prvo pomislio, 'Bože, samo da ne moram odbiti ulogu zbog drugih obaveza, on će napraviti zvezdu od nekog čoveka koji će mi kasnije uzimati uloge", rekao je Damon za magazin Playboy.

Ulogu je na kraju dobio australijski glumac Sam Worthington.

Damon je takođe naveo i da žali što je morao odbiti ulogu u filmu "Milk", jer je želeo da radi sa Seannom Pennom.

Damon je takođe otkrio da je bio i prvi izbor za glavnu ulogu u filmu "Brokeback Mountain".

"Upravo sam snimio filmove 'The Talented Mr. Ripley' i 'All The Pretty Horses'. To znači da sam upravo završio snimanje jednog filma o homoseksualcima i jednog filma o kaubojima. Pomislio sam kako bi bilo smešno da nakon toga snimim i jedan film o homoseksualnim kaubojima. Na kraju je tu ulogu dobio pravi glumac. Heath Ledger je bio neverovatan", objasnio je Damon.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu