•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jack Reynor zvezda novih Transformersa

Punom parom se radi na novom nastavku megapopularne franšize Transformers, koji u bioskope širom sveta, pa tako i u Srpske stiže sledeće godine!

“Upravo sam angažovao odličnog novog glumca za film 'Transformers 4', koji će biti suprotsavljen Marku Wahlbergu. Jack Reynor, irski dečko koji je došao u Ameriku sa 30 dolara u džepu. Prilično ludo. Ozbiljno, ko to radi? Inače sam ga uočio u izvrsnom irskom filmu 'What Richard Did'. Ovaj mali je pravi ulov. 'Transformers 4' nije oživljavanje, kako se pisalo po internetu u poslednje vreme. Ovaj film se odvija tačno četiri godine nakon rata u Chicagu. Priča čini vrlo prirodnu tranziciju i razlog je to zašto imamo celu novu postavku. Ovaj nastavak, 'Transformers 4', potpuno je različit i od poslednja tri. Ukrcaćemo se na novu trilogiju”, napisao je na svojoj službenoj web stranici reditelj Michael Bay.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...