•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Megan Fox nakon samo nedelju dana izbrisala svoj Twitter profil

Mnoge svetske zvezde vole svoje obožavatelje informisati o svim novostima iz svog života, ali Megan Fox ne spada u tu kategoriju. Pre nedelju dana otvorila je profil na društvenoj mreži Twitter, ali ga je već ugasila jer ga naprosto - mrzi. Vest o gašenju profila objavila je preko Facebooka.

„Neki od vas su primetili, a neki i ne da sam izbrisala svoj Twitter profil. Mislila sam da će 2013. godina biti godina u kojoj ću se napokon saživeti sa društvenim mrežama, ali ispada da ih i dalje mrzim. Volim vas sve, ali jednostavno nisam ta cura. Facebook je maksimum sa kojim mogu izaći na kraj. Žao mi je.“ - napisala je 26- godišnja Megan koja je u braku sa glumcem Brianom Austinom Greenom. U septembru 2012. na svet je donela njihovo prvo dete, sina Nou.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu