•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Eddie Murphy će glumiti u seriji

Američki glumac Eddie Murphy će najverovatnije imati stalnu ulogu u novoj televizijskoj seriji nazvanoj "Beverly Hills Cop".

Scenarijo za seriju piše Shawn Ryan, a glavnu ulogu Aarona Foleya, sina Alexa Foleya koga je u filmovima glumio Eddie Murphy, igra Brandon T Jackson.

"Glumio je u prvoj epizodi i rekao je da bi voleo da se vrati ovoj seriji tokom prve sezone", rekla je za IGN Nina Tassler, predsednica televizijske mreže CBS, koja producira seriju.

Tassler je takođe navela i promene koje će biti neophodne da se ovaj serijal adaptira za televiziju.

"Očigledno je da se govor koji se koristio u filmovima ne može koristiti i u seriji koja će biti prikazivana na televiziji. Ova serija se fokusira na čoveka koji je neka vrsta ribe na suvom u Beverly Hillsu. Tu je mnogo komedije i raduje nas što ćemo moći raditi na ovoj seriji", dodala je Tassler.

Originalni film "Beverly Hills Cop" je prikazan 1984. godine, a nastavci su prikazani 1987. i 1994. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...