•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera filma “Ana Karenjina” 24. januara u bioskopu “Vilin Grad”

Najnovija ekranizacija knjige „Ana Karenjina“ premijerno će se prikazati 24. januara u 19 i 40h u bioskopu „Vilin Grad“, a posetioci će, uz svaku kupljenu kartu, dobijati na poklon vaučer frizersko-kozmetičkog salona „Sara New Fashion”.

Pre premijere, glumica Akademskog pozorišta Marijana Vitas, kao Ana Karenjina, družiće se i slikati sa svim posetiocima bioskopa. Na oficijalnoj fejsbuk strani bioskopa „Cineplexx Srbija” biće objavljene fotografije sa premijere, a najinteresantnija osvojiće profesionalno šminkanje i frizuru u ovom salonu.

„Ana Karenjina“ je večna priča koja moćno istražuje sposobnost za ljubav koja uzburkava ljudsko srce, dok rasvetljava raskošno društvo kakvo je bilo carska Rusija.

Živahna i lepa, Ana Karenjina (Kira Najtli) ima sve ono na čemu bi joj pozavidele žene iz tog doba; ona je Karenjinova žena (Džud Lou), visokog vladinog činovnika kome je rodila sina, a njen položaj u društvu Sankt Petersburga ne može biti viši. Ona će otputovati u Moskvu kad dobije pismo od svog brata Oblonskog (Metju Makfadan), u kome moli Anu da dođe i pomogne mu da spasi njegov brak sa Doli (Keli Mekdonald). Na tom putu, Ana će upoznati groficu Vronski (Olivija Vilijams), koju će na železničkoj stanici dočekati sin, zanosni konjički oficir Vronski (Eron Tejlor-Džonson). Kad Anu upoznaju s Vronskim, među njima će odmah sevnuti varnica koju ni on ni ona neće moći da ignorišu.

Pored premijere filma “Ana Karenjina”, ove nedelje startuju i filmovi “Koko i duhovi” i “Preljubnici”. Ovi filmovi biće na redovnom repertoaru bioskopa “Vilin Grad” od 25. januara.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...