•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Evan Rachel Wood presrećna zbog svoje prve trudnoće

Evan Rachel Wood je van sebe zbog trudnoće. Glumica i njen suprug Jamie Bell očekuju svoje prvo dete, zbog čega su presrećni.

„Jako sam uzbuđena. Majčinstvo je oduvek bilo moj san, a moj suprug osoba sa kojom sam htela decu. Zbog toga sam jako srećna“ – izjavila je 25-godišnja glumica.

U svom zadnjem filmu "The Necessary Death of Charlie Countryman" Wood glumi Rumunku, a kaže da joj je bilo jako teško savladati naglasak.

„Napravili su neke snimke samo za mene pa sam svoje pauze za ručak provodila slušajući CD-ove pokušavajući što više naučiti“ – kaže glumica.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...