•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodični vikend u znaku humanosti

U bioskopima „Cineplexx” u Beogradu i Kragujevcu i „Vilin Grad” u Nišu će se tokom Porodičnog vikenda, 2. i 3. februara, prikupljati pomoć deci iz beogradskog Prihvatilišta, iz kragujevačkog centra „Knjeginja Ljubica” i niškog centra „Mara”

Februarski Porodični vikend, koji će se održati 2. i 3. februara u bioskopima „Cineplexx“ u Beogradu i Kragujevcu i „Vilin Grad“ u Nišu, obeležiće humanitarne akcije prikupljanja sredstava za pomoć deci iz različitih socijalnih ustanova.

Prikupljena fizička i novčana sredstva u beogradskom „Cineplexx-u“ biće poklonjena štićenicima Prihvatilišta, sredstva iz „Cineplexx-a“ u Kragujevcu ići će Centru za razvoj usluga socijalne zaštite „Knjeginja Ljubica“, a pomoć sakupljena u niškom bioskopu „Vilin Grad“ biće poklonjena ustanovi „Mara“, Centru za dnevni boravak dece, omladine i odraslih lica mentalno ometenih u razvoju.

Posetioci ovih bioskopa koji donesu stvari neophodne ovim ustanovama, a čija lista se može videti na sajtu www.cineplexx.rs, biće nagrađeni besplatnim kokicama. Bioskopi će deliti ulaznice putem lokalnih medija, a njihovi dobitnici će sami birati cenu - prilog za decu iz pomenutih ustanova. Kutije za dobrotvorne priloge biće postavljene u bioskopima oba dana Porodičnog vikenda.

Bioskopi „Cineplexx“ i „Vilin Grad“ će štićenicima Prihvatilišta i centara „Knjeginja Ljubica“ i „Mara“ obezbediti karte za filmove nakon Porodičnog vikenda, kada će im prikupljena sredstva biti uručena.

Tokom Porodičnog vikenda biće prikazani popularni porodični naslovi: „Koko i duhovi“, „Haos u kući – matroci dolaze“, „Semijeva velika avantura 2 3D“ i „Zvončica i tajna krila 3D“. Pored filmova, u holovima bioskopa mališani će od 12 do 17 časova moći da se druže sa maskotama i mađioničarima i da učestvuju u radionicama. Mališani do 14 godina, korisnici kartice Porodičnog film kluba bioskopa „Cineplexx“, dobiće na poklon Mali Politikin zabavnik, a njihovi roditelji će uz tu karticu plaćati dečiju cenu ulaznice.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila