•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Robert Downey Jr: "Iron Man 3" podseća na film "Avengers"

Američki glumac Robert Downey Jr je javnosti podelio neke detalje o radnji filma "Iron Man 3".

Downey Jr, koji u trećem delu serijala ponovo igra ulogu Tonyja Starka, je otkrio da će James Rhodey Rhodes, lik koga glumi Don Cheadle, imati mnogo važniju ulogu u novom filmu.

"Rhodey će se mnogo češće nalaziti u centru dešavanja u novom filmu. On je mnogo dinamičniji. Shvatili smo da Tony, iako se dobro razume u tehničke stvari, nije disciplinovan. Mnogo smo se zabavljali radeći sa Donom, on se razume u tehniku i tehnologiju, a osim toga, majstor je borilačkih veština. Bilo je zanimljivo snimati neke trenutke kakvi su se mogli videti u filmu 'Avengers', u kojima Tony za nekoga jednostavno predpostavlja da je dobar u onome čime se bavi i da zna šta radi u određenim situacijama. Ima mnogo smešnih i zanimljivih scena, a lik Rhodeyja je mnogo dublje istražen", rekao je Robert Downey Jr za Entertainment Weekly.

Cheadle je ranije rekao da Rhodes i Stark u trećem nastavku serijala "Iron Man" postaju veoma bliski.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu