•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mila Kunis neće da komentariše vezu sa Ashtonom Kutcherom

Proglašena je najseksi ženom današnjice, i ne libi se da pokaže svoje telo u brojnim editorijalima, ali kad je o privatnom životu reč – ćuti kao zalivena!

Mila Kunis krasi naslovnu stranu časopisa Allure, a u intervju je 'škrto' komentarisala svoju vezu s Ashtonom.

'Četiri godine sam bila solo. Divno mi je bilo, stvarno. Sada, nisam mislila kako će se postavljati pitanja oko mojih prijatelja. Rado ću pričati o sebi, a ne ko su moji prijatelji, s kim sam u vezi ili s kim sam možda bila u vezi. To nije razgovor o meni, zar ne? Rado ću se skinuti na filmu, ali samo me nemojte pitati za Ashtona', izjavila je Mila.

Inače, Mila i Ashton se znaju već 14 godina, a upoznali su se na snimanju serije 'Lude 70-te'. Bili su odlični prijatelji, a nakon što se Ashton razveo od Demi Moore, svoje prijateljstvo su preneli na viši nivo.

Često se mogu videti u ležernim i sportskim izdanjima, kako šetaju Los Angelesom, a upravo zbog te jednostavnosti su jedan od omiljenijih parova u svetu showbizza.

vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...