•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Disney želi snimati "20.000 Leagues Under the Sea" u Australiji

Filmski studio Disney je ušao u pregovore sa vladom Australije tokom kojih bi se trebali dogovoriti uslovi snimanja filma "20.000 Leagues Under the Sea: Captain Nemo" u ovoj zemlji.

Vlada Australije je spremna da ponudi do 30 posto popusta za korištenje lokacija, što bi režiseru Davidu Fincheru moglo uštedjeti oko 21 milion dolara, prenosi The Hollywood Reporter.

Američki glumac Brad Pitt, za koga se ranije pretpostavljalo da će igrati glavnu ulogu u ovom filmu, ipak neće glumiti u ovom remakeu dela Julesa Vernea.

Fincher planira da film snimi u 3D tehnologiji, a procenjuje se da će 70 posto završnog proizvoda biti kompjuterski generisano.

Film će pratiti avanture podmornice Nautilus i njenog enigmatičnog kapetana Nemoa.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...