•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumci Hamill i Ford naći će se u nastavku sage "Zvezdani ratovi"

Originalni Luke Skywalker, glumac Mark Hamill potvrdio je kako je u pregovorima sa kolegom Harrisonom Fordom o povratku svojih naučno-fantastičnih junaka u novom nastavku epske sage "Zvezdani ratovi".

Hamill otkriva kako mu je reditelj Lucas, pre prodaje "Star Warsa" Disneyu, koju je najavio prošle godine, pričao o ponudi za snimanje novog nastavka te filmske serije.

“Rekao je da ako mi ne želimo da to učinimo, oni neće tražiti zamene za naše likove. Tvorac tog svetskog fenomena popularne kulture George Lucas insistirao je na tome da kultni likovi budu ubijeni ako ne žele da budu deo 7.nastavka- otkriva Hamill.

Do 2008., ukupna zarada na bioskopskim blagajnama šest filmova Zvezdanih ratova bila je oko 4,27 milijarde američkih dolara što je treći komericalno najuspešniji filmski serijal, nakon filmskih serijala o Jamesu Bondu i Harryu Potteru.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu