•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Anđeoski deo" i "Na putu" sutra na FEST-u

Najnovije ostvarenje Kena Louča "Anđeoski deo" i adaptacija romana Džeka Keruaka "Na putu" premijerno će biti prikazani 26. februara, u okviru glavnog programa 41. FEST-a.

"Anđeoski deo" je komedija o novopečenom tati iz Glazgova, koji je rešio da okrene novi list, nakon što je uspeo da izbegne odlazak u zatvor. Poseta destileriji viskija inspirisaće njega i njegove prijatelje da pronađu izlaz iz svojih beznadežnih života.

"Na putu" je film brazilskog reditelja Valtera Salesa, poznatog po filmu "Dnevnik motocikliste". U filmu o nesvakidašnjem prijateljstvu Sala, Dina i Merilu, i njihovoj potrazi za slobodom, za svetom, za sobom, igra popularna ekipa. - Kristen Stjuart, Sem Rajli, Ejmi Adams, Kirsten Danst, Vigo Mortensen, samo neki su od glumaca koji igraju u filmskoj priči o putovanju jednog od napoznatijih pisaca bit generacije.

"Anđeoski deo", film koji je osvojio nagradu žirija na prošlogodišnjem Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu, sutra je na programu u Sava centru u 16:30h, dok će "Na putu" biti prikazan u 22h. Oba filma naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru krajem marta - "Na putu" od 21. i "Anđeoski deo" od 28. marta.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu