•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Jay & Silent Bob' postaju napušeni superheroji

U moru novih Smithovih projekata nalazi se i animirana verzija njegove najpoznatije kreacije.

'Jay & Silent Bob's Super Groovy Cartoon Movie' naziv je novog animiranog filma koji potpisuje Kevin Smith, ovih dana zaposlen planiranjem novih 'Trgovaca', TV serijom o stripovima, Q&A turnejama, internet podcastima...

Animirana verzija Jaya i Silent Boba, antijunaka koji su se pojavljivali u njegovoj franšizi 'Trgovci', već je neko vreme u izradi, a Empire sada najavljuje i premijeru, koja će zapravo biti turneja – crtani će se u aprilu prikazivati po SAD-u zajedno sa autorima, koji će nakon svake projekcije razgovarati sa publikom.

U 'Jay & Silent Bob's Super Groovy Cartoon Movie', Jay (Jason Mewes, ujedno producent projekta) i Silent Bob (Smith) počinju obračun protiv kriminala iz predgrađa i postaju superheroji Bluntman & Chronic, superjunaci koji napušeni rešavaju probleme susedstva.

Animaciju potpisuje Steve Stark, sve to koštalo je svega 69.000 dolara, a u crtanom gostuju i imena kao što su Neil Gaiman i Eliza Dushku.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu