•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Seth MacFarlane više nikada neće voditi Oscare

Kritičari su oduševljeni odlukom voditelja, koji kaže da je sasvim dovoljno jednom voditi Oscare.

Iako je podelio publiku, koja se ne može dogovoriti da li je Seth MacFarlane bio očekivano genijalno-provokativan ili samo izgubljen, nezanimljiv i isprazno kvazišokantan, jedno je sigurno – voditelj 85. dodele Oscara ne želi ponoviti svoju ulogu u budućnosti.

Kreator animiranog blockbustera 'Family Guy' na Twitteru je objavio da je ceo posao bio zanimljivo iskustvo, ali isto tako i iskustvo koje ne treba ponavljati.

“Nema šanse. Ali jako sam se zabavio”, napisao je kao odgovor na pitanje o povratku na pozornicu.

Iako do sada poznat prvenstveno po svojim dostignućima sa druge strane kamere, Seth je izabran za voditelja zbog očekivanja da će on biti dovoljno svež i zabavan, neko ko će Oscarima dati novi imidž, za nove generacije. Mediji poput Deadline Hollywooda su njegovo vođenje ceremonije dodele opisali jednostavno kao 'najgore ikada'.

Uprkos tome, ova dodela je bila najgledanija do sada, sa tri posto većom gledanošću u odnosu na 2012.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila