•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Džek ubica divova" u bioskopima od četvrtka

Novi film Brajana Singera, “Džek ubica divova 3D” u naše bioskope dolazi 21. marta!

U subotu 23. marta, Divovi će izaći sa velikog platna bioskopa i posetiti naš grad!

Ukoliko ste spremni za avanturu, u popodnevnim časovima prošetajte centrom Beograda ili dođite u Ušće Shopping Centar. I ne zaboravite čarobni pasulj!

Džek ne predstavlja super heroja, on je običan čovek koji ima svoje snove i ambicije i svestan je svojih mogućnosti, ali nikada nije padao u iskušenje. „Za takvu ulogu potreban nam je bio jak, harizmatičan lik, koji će preneti tu nevinost Džeka, kao i neko ko je mlad i deluje kao da malo poznaje svet oko sebe“, rekao je reditelj. Glumac Nikolas Holt kaže o svom liku: “Stvari ne idu nikada po planu za Džeka, ali on uvek čvrsto stoji na svojim nogama. On je dobra osoba i želi da pruži najviše što može. Kada se zaljubi u princezu i sazna da je ona u opasnosti, on jedino razmišlja o tome kako da joj pomogne”.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...