•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Joanna Lumley sanja da ponovo bude Bondova devojka

Joanna Lumley izjavila je kako želi ponovo biti Bondova devojka naglasivši kako joj je prva uloga u tom filmu bila odskočna daska za karijeru.

Glumica je izabrana za domaćicu večeri muzike iz filmova o Jamesu Bondu na Henley festivalu koji će biti održan ovog leta. Otkrila je kako bi se volela vratiti u Bondove filmove.

"Reči 'James Bond' probude uzbuđenje u meni čak i nakon 45 godina. Iako sam imala samo dve rečenice u filmu 'On Her Majesty's Secret Service' ponosna sam što sam bila Bondova devojka", rekla je glumica i dodala:

"Jedva čekam spektakularne Bondove noći uz reku, a kako veče bude odmicala suptilno ću se potruditi da dobijem ulogu u jednom od budućih filmova".

Lumley će predstaviti Bondovu muziku "Shaken & Stirred" koju svira Kraljevski filharmonijski okrestar na festivalu 13. jula.

Osim njih, Bondovu muziku će izvoditi i Jamie Cullum, Madness te Paloma Faith.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila