•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Chumscrubber (2005)

Din je nezadovoljni tinejdžer koji živi u kaliforijskog predgrađu koje je spolja savršeno, ali zapravo naseljeno porodicama u kojima su roditelji previše zaokupljeni svojim problemima da bi obraćali pažnju na decu.

Jednog dana Din saznaje da se njegov najbolji i jedini prijatelj Troj ubio. I dok majka pokojnog dečaka još nije saznala za ovu tragediju, Din odlučuje da on neće biti taj koji će joj reći šta se dogodilo.

Ali on je ipak u nevolji jer Bili, Li i Kristal, tri nasilnika iz škole koji su kupovali drogu od Troja, sada traže od Dina da pronađe zalihe. Međutim, on odbija da to uradi i njih trojica odlučuju da kidnapuju Dinovog mlađeg brata. Međutim, oni kidnapuju pogrešnog dečaka i Din nije oduševljen idejom da spasava nepoznato dete.

U međuvremenu, dok odrasli iz njegovog okruženja dolaze na ivicu očaja, 'Čamskraber' postaje ikona pop-kulture.. Reč je liku iz stripa i video-igre u kojoj se opisuje život tinejdžera u postapokaliptičnom okruženju.

Žanr:komedija, drama
Godina:2005
Reziser: Arie Posin
Scenario: Zac Stanford
Uloge:Jamie Bell, Allison Janney, Rory Culkin
Uzrast:R
Studio: El Camino Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:108 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila