•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Blowfish (Hetun) (2011)

Zijao-Žun je stidljiva devojka i radi kao lift-operater u robnoj kući. Nikada ne pokazuje emocije, čak ni kada uhvati dečka kako je vara. Ali, večeras je odlučila da nađe bolji dom za svog kućnog ljubimca – ribu-balon.

Prodaje je preko interneta i nosi na drugi kraj grada kod novog vlasnika. Taj neznanac, bejzbol trener, čeka da mu se vrati žena koja je otišla sa drugim čovekom… Zijao-Žun odlučuje da želi novi život, i da bi čak mogla i da se pretvara da je njegova žena.

Oni žive kao muž i žena, ali što su bliže normalnom odnosu, to postaju čudniji. Konačno, jednog dana, trener želi da sazna pravo ime ove devojke.

Žanr:drama, romansa
Godina:2011
Reziser:Chi Y. Lee
Scenario:Chi Y. Lee
Uloge:Yi Ching Lu, Vicci Pan, Kang Jen Wu
Studio: Happy Pictures Culture Communication Co. Ltd.
Zemlja:China
Jezik:Mandarinski
Trajanje:88 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...