•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Guess Who (2005)

Kada kćerka Tereza dovede svog novog momka, Sajmona Grina, kući da se upozna sa Persijem i njegovom ženom Merilin, Persi nema pojma da je Sajmon već zaprosio Terezu i da namerava da objavi veridbu na zabavi povodom dvadesetpetogodišnjice Persijevog and Merilinog braka.

Što se Persija tiče, nijedan muškarac nikada neće biti dovoljno dobar za njegovu devojčicu, i dugi niz umetničkih tipova koji su jedva preživljavali i s kojima se Tereza zabavljala, samo ga je učvrstio u tom uverenju.

Znači, ovog puta neće biti neprijatnih iznenađenja. Persi, bankarski činovnik zadužen za kredite, odlučuje da proveri Sajmonovu kreditnu sposobnost.

Mladić, uspešni mladi berzanski posrednik, izgleda veoma dobro na papiru. pa Persi po prvi put jedva čeka da se upozna sa nekim od kćerkinih momaka. Ali onaj koga je on zamislio — fantastični spoj Denzela Vašingtona, Kolina Paulea i Tajgera Vudsa — nije i onaj ko je pozvonio na njegova vrata.

Persi je užasnut i vreoma povređen kada mu njegova kćerka predstavlja svog momka - belca. Kada se oporavio od inicijalnog šoka, Persi počinje da ispituje Sajmona o porodičnoj istoriji, obrazovanju, karijeri i omiljenim sportovima.

Osećajući pritisak, Sajmon počinje da se hvali svojom (nepostojećom) karijerom vozača NASCAR-a, kako bi ostavio utisak na budućeg tasta, ali to samo pobuđuje Persijevu sumnju.

Sajmonovi uporni pokušaji da ostavi dobar utisak ostaju bez rezultata. Persi mu podmeće nogu na svakom koraku — sa urnebesnim rezultatima — i on postavlja sebi za zadatak da razotkrije Sajmona kao varalicu i podrije novu vezu svoje kćeri.

Žanr:komedija, romansa
Godina:2005
Reziser: Kevin Rodney Sullivan
Scenario:William Rose
Uloge: Ashton Kutcher, Bernie Mac, Zoe Saldana
Uzrast:PG-13
Studio: Columbia Pictures Corporation
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:105 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...