•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Little Manhattan (2005)

Ništa nije nalik na prvu ljubav. Svi se sećaju prvog dodira sa tim čudnim, nepoznatim osećanjem koje prati prvu ljubav, koje može da izazove konfuziju, varljivu sreću, a katkad i bol. Gejb Burton je u tom smislu tipičan dečak.

Gejb je jedanaestogodišnjak u petom razredu, koji živi na Aper Vest Sajdu sa ocem i majkom. Gejbovi roditelji su razvedeni već godinu i po dana, ali još uvek su u istom stanu. Gejb Njujork smatra svojim gradom - makar onih 10 blokova što se pružaju u okolini njegove kuće. Gejb je veseo kad ima priliku da uzađe sa svoja tri druga, na basket u školskom dvorištu, ili da cunja po susedstvu. Nema vremena za devojčice, niti ga interesuju.

Ali kad upisuje kurs karatea, gde mu je partnerka Rozmeri Telesko, koju poznaje još iz obdaništa. Rozmeri zanosi Gejba, iako ni sam ne razume osećanja koja ga istovremeno uzbuđuju i muče.Tako Gejb kreće na put svoje prve ljubavi. Kad mu Rozmeri otkrije da će uskoro poći na letnji kamp i - još gore - da će možda sledeće godine upisati privatnu školu, Gejb je preneražen.

Sa nikad jačom verom u sebe (makar u svojih prvih deset godina), Gejb mora samostalno da sačuva svoju prvu ljubav, u lepom, magičnom okruženju Aper Vest Sajda.

Žanr:komedija, familija, romansa
Godina:2005
Reziser:Mark Levin
Scenario:Jennifer Flackett
Uloge: Josh Hutcherson, Charlie Ray, Bradley Whitford
Uzrast:PG
Studio: New Regency Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:84 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...