•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Keri Russell poznata po ulozi Felicity sada je mama i prava glumica

Kada je Keri Russell ošišala svoje uvojke, izazvala je burnu reakciju obožavatelja tinejdžerske serije "Felicity" u kojoj je glumila glavni i istoimeni lik. Od tinejdžerske ikone u međuvremenu je izrasla u glumicu koja će se odlično snaći u ulozi tajnog agenta, a jednako će dobra biti i u filmu o vanzemaljcima. Sa staništa posla 2013. je Kerina godina jer se počinje prikazivati njena serija "The Americans" i premijerno će biti prikazani njeni filmovi "Austenland" i "Dark Skies" koje u naše bioskope dolazi aprila.

"Dark Skies" je triler u kojem se porodicama iz predgrađa događaju čudne stvari. Bila sam prestrašena kad sam pročitala scenario. Kada smo film snimili, pozvala sam prijateljicu da dođu kod mene i uz pivo i grickalice pogledamo film. Neke scene su tako dobro snimljene i toliko su zastrašujuće da ih nikad ne bih gledala sama – kaže Keri. Pre šest godina u prisutnosti samo deset zvanica glumica se udala za Shanea Dearyja sa kojim ima dvoje dece, sina Rivera(6) i ćerku Willu (2).

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...