•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sarah Jessica Parker omanula u svom stajlingu

U New Yorku, u Rockefeller centru, održan je događanj Tiffany & Co. Blue Book Ball na koji je došla i glumica Sarah Jessica Parker, koju u poslednje vreme ređe viđamo na crvenim tepisima, a češće u društvu njene porodice.

Za ovaj svečani događaj modna ikona Sarah Jessica Parker odabrala je zlatnu dugačku haljinu i klasični crni sako. A na sebi je imala Tiffany & Co. nakit i clutch torbicu.

U poslednje vreme strani mediji su češće pisali o glumici nakon što bi je paparazzi uhvatili prilikom druženja sa njenim ćerkicama. Nekoliko puta su zlobno komentirisai i njen preležerni outfit, prenosi net.

Ni ovaj put, na svečanom događaju, modna ikona neke nije oduševila. Kako piše redcarpet-fashionawards.com, modnim stilu Sarah Jessice Parker treba osveženje.

Inače, glumica je nedavno izjavila da, iako joj je serija Seks i grad otvorila sva moguća vrata, uloga žene opsednute modom više joj nije zanimljiva.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...