•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Long Shot (2004)

Nakon gubitka muža mlada žena započinje novi život na farmi konja.
Eni Garet, sa sedmogodišnjom kćerkom Tejlor, prati svog muža Rosa svuda gde on može da nađe posao kao upravnik ergele. Svaki put, to je novi posao u novom gradu. Ros je jedini čovek sa kojim je Eni bila i ona ni ne pomišlja da ga ostavi, posebno zato što ga kćerka Tejlor obožava.
Međutim, jednoga dana Ros napušta svoju porodicu. Sada Eni mora da se suoči sa razlazom, da smiri kćerku koja nju krivi za razlaz, ispuni očekivanja svoje zahtevne majke. Jedino što Eni ima, jeste njen divni konj Tolo, i želja da za sebe i za Tejlor obezbedi bolji život. Priliku ponalazi na obližnjoj farmi vlasnice Meri Lu, koja je zapošljava, ali i postaje njena prijateljica. Od nje Eni saznaje za lokalno takmičenje u jahanju na kom bi mogla da ostvari svoje snove. S jedne strane tu je nagrada od dvadeset hiljada dolara, sa druge strane prilika da učini ponosnim svoju majku i kćerku. Međutim, njen konj Tolo se iznenada razboljeva i Eni se boji da će joj ova jedinstvena prilika da dovede svoj život u red, prosto izmaći iz ruku. Međutim, nije spremna da se tako lako preda.

Žanr:drama
Godina:2004
Reziser:Georg Stanford Brown
Scenario:David Alexander
Uloge:Julie Benz, Marsha Mason, Paul Le Mat
Uzrast:NR
Studio: Alpine Medien Productions
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:94 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila