•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Beyond the Sea (2004)

Rođen kao Bobi Kasoto i odrastao u Bronksu, mladića je odgajila njegova majka Poli (Brenda Bletin), zajedno sa starijom sestrom Ninom i zetom Čarlijem. U petnaestoj godini, Bobi je dobio reumatsku groznicu i, bez obzira na gotovo nikakve šanse, uspeo je da ozdravi, ali mu je srce veoma oslabljeno.

Zahvaljujući ljubavi prema muzici koju je nasledio od majke, Bobi je tokom oporavka naučio da svira nekoliko instrumenata i počeo je da peva. Pokazujući samopouzdanje i motivisanost koji su se graničili sa arogancijom, on je uzeo ime Bobi Derin i krenuo putem slave.

Posle nekoliko hitova kao rokenrol pevač, Derin uz pomoć menadžera Stiva Blaunera, rešava da se, poput Frenka Sinatre, oproba kao zabavljač u velikim klubovima. Uspeo je da ostvari svoje planove, a njegova sving verzija pesme Mack The Knife uspeva da se probije na vrhove top-lista.

Postavši čuvena pevačka zvezda, Derin odlučuje da se oproba u glumi i na snimanju prvog filma počinje da se udvara svojoj partnerki Sandri Di. Uprkos protivljenju njene majke, Bobi i Sandra se venčavaju.

Žanr:biografija, drama, muzika
Godina:2004
Reziser: Kevin Spacey
Scenario: Kevin Spacey, Lewis Colick
Uloge:Kevin Spacey, Kate Bosworth, John Goodman
Uzrast:PG-13
Studio: Lions Gate Films
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:118 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila